Olaszország: A Fálun Dáfá támogatása Cagliariban

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

(en.minghui.org) A Fálun Dáfá-gyakorlók több rendezvényt tartottak Cagliariban, Szardínia fővárosában 2024. február 24-én és március 9-én, ahol bemutatták a Kínából származó hagyományos művelési gyakorlatot, és felfedték a Kínai Kommunista Párt (KKP) Fálun Gong (más néven Fálun Dáfá) ellen folytatott üldözését. Sok helyi lakos kifejezte a támogatását a Fálun Gong mellet és elítélte az üldözést.

null

Az olaszországi gyakorlók bemutatják a Fálun Gongot Cagliariban, Szardínia fővárosában

null

Fálun Gong gyakorlat bemutató

null

Egy hölgy ismerkedik a Fálun Gonggal


A gyakorlók a Piazza Garibaldi téren állítottak fel egy standot. Sok embert vonzott a Fálun Gong gyakorlatok bemutatója, és megálltak, hogy többet tudjanak meg a gyakorlatról. Aláírták a petíciót, amelyben a KKP üldözésének befejezését követelték. Néhányan pedig meg akarták tanulni a gyakorlatokat is.


Miután egy gyakorló beszélt egy hölgynek a Fálun Dáfá elveiről, az Őszinteség Jószívűség Tolerancia elvekről, és a KKP által ártatlan emberek ellen elkövetett folyamatos atrocitásokról, a hölgy határozottan elítélte a KKP üldözését, és aláírta a petíciót.


Egy férfi azt mondta, hogy szeretné elhozni a tizenéves fiát és lányát is, hogy ismerjék meg a Fálun Gongot. Egy fiatal nő pedig így szólt: „A világnak szüksége van ezekre az elvekre! Az emberek eltévedtek, és erkölcsi korlátozások nélkül bármire képesek.”

***


A hu.Clearharmony.net oldalon közzétett minden cikk, grafika és tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. A nem kereskedelmi célú sokszorosítás megengedett, de a cikk címének feltüntetése és az eredeti cikkre való hivatkozás szükséges.


Forrás: Italy: Public Support for Falun Dafa in Cagliari

* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo